• Slider 1
 • Slider 1
 • Slider 1
 • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in woonkamer.
 • Wij leveren 4-zijdige cassette-units met optionele filterlift. Geschikt voor kantoren & retail.
 • VRF systemen voor grote en complexe gebouwen waarin individuele oplossingen voor klimaatregeling vereist zijn. Breed aanbod aan capaciteiten 11,2 t/m 156,5 kW.
 • Wij leveren totaal oplossingen voor datacenters en serverruimtes.
 • Onze luchtverdeelslangen maken het mogelijk om tochtvrij grote hoeveelheden gekoelde (zonder condensatieproblemen) of verwarmde lucht in een ruimte in te brengen.
 • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in slaapkamers.
 • Wij leveren totale klimaatoplossingen voor hotels.
 • Bedieningen en airconditioningsystemen moeten goed samenwerken. Wij bieden voor elk afzonderlijk project de juiste bediening.

Cassette modellen

De fraaie vormgegeven cassettemodellen zijn bij uitstek geschikt voor kleinere kantoren, keukens, praktijkruimtes, hotels, of slaapkamers. De lucht wordt d.m.v. een brede liniaal de ruimte ingeblazen waarbij een ideaal uitblaaspatroon ontstaat. Door de geringe afmetingen is er weinig ruimte benodigd in het plafond om de unit in te bouwen. Alleen het slanke design paneel blijft zichtbaar. Dit paneel is makkelijk afneembaar en eenvoudig te reinigen. Standaard zijn deze units voorzien van een condenswaterpomp. Op de units kunnen extra uitblaaskanalen worden aangesloten waarmee aangrenzende ruimtes geconditioneerd kunnen worden. Ook is het mogelijk om een verse buitenlucht voorziening toe te passen deze wordt veelal in combinatie met een kruisstroomwisselaar toegepast. Deze units zijn geschikt voor koelen en verwarmen.


1-zijdige cassette modellen

De basisvariant onder de cassette modellen is de 1-zijdige uitblazende cassette met een breed scala aan mogelijkheden. Deze 1-zijdig uitblazende cassettes zijn een financïeel aantrekkelijke oplossing en bieden met hun uitstekende uitblaaspatroon een hoge mate van comfort. Op deze units is het mogelijk om een verse buitenlucht voorziening toe te passen voor verse buitenlucht. Deze wordt veelal in combinatie met een kruisstroomwisselaar toegepast. Deze units zijn geschikt voor koelen en verwarmen.


4-zijdige cassette modellen (60x60)

 

 

Deze cassette modellen zijn speciaal ontworpen voor inbouw in een systeemplafond met 60 x 60 cm plafond-platen en kennen tevens een beperkte inbouwhoogte. Door de geringe afmetingen zijn deze units makkelijk toepasbaar in de veel voorkomende systeemplafondafmetingen. Deze units zijn de perfecte oplossing en worden veelal toegepast in kantoren, restaurants, winkels, en woonhuizen. 

 

Het geavanceerde luchtuitwerpsysteem garandeert een vrijwel geruisloze werking en een gelijkmatige verdeling van de lucht. Op deze units is het mogelijk om een verse buitenlucht voorziening toe te passen voor verse buitenlucht. Deze wordt veelal in combinatie met een kruisstroomwisselaar toegepast. Deze units zijn geschikt voor koelen en verwarmen.


4-zijdige cassette modelllen 

Deze cassette modellen zijn speciaal ontworpen voor situaties waar een airconditioner onopvallend aanwezig dient te zijn. Deze cassette modellen zijn uitermate geschikt voor vrijwel alle professionele toepassingen als winkels, kantoren, praktijkruimten, apotheken en restaurants. Deze cassette units worden grotendeels in het verlaagde plafond geïntegreerd. Het gedeelte dat zichtbaar blijft heeft een slanke en moderne vormgeving. Op deze units is het mogelijk om een verse buitenlucht voorziening toe te passen voor verse buitenlucht. Deze wordt veelal in combinatie met een kruisstroomwisselaar toegepast. Deze units zijn geschikt voor koelen en verwarmen.


Toepassingen: 

Voor particulieren werken wij veelal met RAC (Room Air Conditioners) en voor midden- en kleinbedrijf werken wij met RAC & PAC (Professional Air Conditioners) cassettemodellen van merken zoals Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Fuji Electric, Toshiba en Samsung. Deze serie airconditioners bieden een hoge kwaliteit van comfort, zijn duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig.

De RAC en PAC serie wand units zijn leverbaar in onderstaande techniek en uitvoeringen: 

Techniek : 

 • Standaard Inverter warmtepomp
 • Power Inverter warmtepomp

Uitvoeringen: 

 • Singel-split systemen
 • Multi-split systemen

Energielabel:

Al onze cassette modellen zijn uitgevoerd in een energie label A, A+ of A++ (afhankelijk van het merk, type en uitvoering)

Informatie:

Voor meer informatie over deze producten en een vrijblijvend advies op maat kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Bel 010 – 44 26 952 of vraag een offerte aan via de sidebar "Contact opnemen".