• Slider 1
 • Slider 1
 • Slider 1
 • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in woonkamer.
 • Wij leveren 4-zijdige cassette-units met optionele filterlift. Geschikt voor kantoren & retail.
 • VRF systemen voor grote en complexe gebouwen waarin individuele oplossingen voor klimaatregeling vereist zijn. Breed aanbod aan capaciteiten 11,2 t/m 156,5 kW.
 • Wij leveren totaal oplossingen voor datacenters en serverruimtes.
 • Onze luchtverdeelslangen maken het mogelijk om tochtvrij grote hoeveelheden gekoelde (zonder condensatieproblemen) of verwarmde lucht in een ruimte in te brengen.
 • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in slaapkamers.
 • Wij leveren totale klimaatoplossingen voor hotels.
 • Bedieningen en airconditioningsystemen moeten goed samenwerken. Wij bieden voor elk afzonderlijk project de juiste bediening.

Design modellen

Designmodellen hebben een ruimtebesparende, moderne vormgeving waarvan bij sommige het front als wissellijst kan worden gebruikt. Zo kunt u een foto of afbeelding eenvoudig vervangen voor een ander exemplaar. Hierdoor bepaalt u zelf de uitstraling van uw airconditioner. Dankzij dit keuze gemak zijn de designmodellen een waardevolle aanvulling op ieder interieur. De designmodellen zijn ontworpen voor montage hoog of midden op de wand. Hierdoor is de luchtverdeling optimaal. Zowel het binnen- als buitendeel hebben een uiterst laag , geluidniveau. Designmodellen worden veelal toegepast in woonkamers, slaapkamers.


Mitsubishi Electric - ZEN wandmodel

Volledige nieuwe range in Single split-uitvoering. Nieuwe range Zen EF-units, nu naast de Multi split-serie, volledig toepasbaar als Single split-uitvoering.

Nano Platinum-filter*

Dit filter bevat platinakeramische deeltjes in nanometer-formaat die zorgen voor een stabiel antibacterieel en geurneutraliserend effect. Het 3-dimensionale oppervlak van het filter is eveneens vergroot, zodat deeltjes over een groter gebied worden opgevangen. Door deze eigen-schappen verwijdert het Nano Platinum-filter van de  MSZ-EF60/71-modellen meer stof uit de lucht dan con-ventionele filters. Deze superieure luchtzuivering zorgt voor een verhoging van het comfort in de ruimte. 

*  Filter mag met water worden schoongemaakt (luchtreinigende eigenschappen blijven behouden)

Stille werking

Het geluid dat de binnen-unit tijdens de werking  produceert, is tot een absoluut minimum beperkt door de unit uit te rusten met een grotere ventilator. Hierdoor kan de motor snelheid omlaag, zonder dat de capaciteit van de unit afneemt.

20% energiebesparing met Econo Cool

Econo Cool is een intelligente functie voor het regelen van de temperatuur. Econo Cool past de luchtstroom op het lichaam zo aan dat de uitblaastemperatuur kan worden verhoogd. De uitblaastemperatuur kan tot wel 2°C worden verhoogd, zonder dat dit warmer en minder comfortabel aanvoelt. Op deze manier wordt 20% energie bespaard (functie alleen beschikbaar bij handmatige bediening in de koelmodus). 

iF design award

De RAC EF-serie is in 2011 onderscheiden met de prestigieuze iF product design award.De iF product design award is opgericht in 1953. Deze award behoort tot de belangrijkste product- innovatieonderscheidingen. 

 

 


Daikin Emura design wandmodel

 

Designed for you - white - enlargedDesigned for you - enlarged

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design is alles. Het is het ontwerpen van een gestroomlijnde, elegante klimaatregeling met een opvallende look. Het is ook de bewuste keuze voor een intelligente technologie die op elk moment van de dag voor een comfortabel binnenklimaat zorgt.

ONTWORPEN IN EUROPA VOOR EUROPA

De Daikin Emura is het resultaat van jarenlang onderzoek naar hoogwaardige klimaatregelingssystemen voor Europese interieurs. De eerste Daikin Emura werd in 2010 op de markt gebracht: een design airconditioner die het begrip klimaatregeling in de Europese binnenhuisarchitectuur naar een volledig nieuw niveau tilde. De nieuwe generatie is nóg functioneler, waardoor die naadloos aansluit op de eigen Europese architectuur en de Europese technische standaarden en normen.

BEKROOND ONTWERP

De Daikin Emura is meerdere keren bekroond met prestigieuze designprijzen, waaronder de Reddot Award 2014 en de iF DESIGN AWARD 2015. Beide zijn een internationaal erkend symbool voor topdesign.

 

 IF-design award_hor_8537

ZUIVERE LUCHT 

Een geavanceerd fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter uit titaniumapatiet filtert alle microscopische stofdeeltjes uit de lucht, absorbeert organische verontreinigingen zoals bacteriën en breekt zelfs onaangename geurtjes af. 

3D-LUCHTSTROOM 

Om een gelijkmatige temperatuurverdeling over de volledige ruimte te garanderen maakt het 3D-luchtstroomsysteem van de Daikin Emura gebruik van verticale en horizontale auto-swing lamellen waardoor de lucht gelijkmatig over de volledige ruimte wordt verdeeld, zelfs tot in de kleinste hoekjes van grote ruimtes.  

COMFORTMODUS 

Een tochtvrije werking verhoogt het comfort. Bij het koelen staat de klep horizontaal om te voorkomen dat koele lucht rechtstreeks op het lichaam wordt geblazen. Bij het verwarmen wordt de klep verticaal naar beneden gedraaid zodat warme lucht naar de vloer wordt geleid.

INTELLIGENTE 2-ZONE SENSOR 

De intelligente 2-zone sensor regelt het comfort op twee manieren. Wanneer er langer dan 20 minuten niemand in de ruimte is, wordt de ingestelde temperatuur aangepast om energie te besparen. Zodra iemand de ruimte binnenkomt, keert de unit automatisch terug naar de oorspronkelijke temperatuur. Deze sensor zorgt er ook voor dat de luchtstroom wordt weggeleid van mensen in de ruimte zodat tocht wordt vermeden.

NACHTMODUS 

Om een aangename nachtrust te garanderen, voorkomt de Nachtmodus overmatige opwarming of afkoeling tijdens de nacht. Wanneer de timer is ingeschakeld, stelt de unit de temperatuur automatisch 0,5 °C hoger in tijdens koelen en 2 °C lager tijdens het verwarmen. Zo voorkomt de Daikin Emura grote temperatuurschommelingen die uw nachtrust kunnen verstoren.

 


Toepassingen: 

Voor particulieren werken wij veelal met RAC (Room Air Conditioners) en voor midden- en kleinbedrijf werken wij met RAC & PAC (Professional Air Conditioners) cassettemodellen van merken zoals Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Fuji Electric, Toshiba en Samsung. Deze serie airconditioners bieden een hoge kwaliteit van comfort, zijn duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig.

De RAC en PAC serie wand units zijn leverbaar in onderstaande techniek en uitvoeringen: 

Techniek : 

 • Standaard Inverter warmtepomp
 • Power Inverter warmtepomp

Uitvoeringen: 

 • Singel-split systemen
 • Multi-split systemen

Energielabel:

Al onze design modellen zijn uitgevoerd in een energie label A, A+ of A++ (afhankelijk van het merk, type en uitvoering)

Informatie:

Voor meer informatie over deze producten en een vrijblijvend advies op maat kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Bel 010 – 44 26 952 of vraag een offerte aan via de sidebar "Contact opnemen".