• Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in woonkamer.
  • Wij leveren 4-zijdige cassette-units met optionele filterlift. Geschikt voor kantoren & retail.
  • VRF systemen voor grote en complexe gebouwen waarin individuele oplossingen voor klimaatregeling vereist zijn. Breed aanbod aan capaciteiten 11,2 t/m 156,5 kW.
  • Wij leveren totaal oplossingen voor datacenters en serverruimtes.
  • Onze luchtverdeelslangen maken het mogelijk om tochtvrij grote hoeveelheden gekoelde (zonder condensatieproblemen) of verwarmde lucht in een ruimte in te brengen.
  • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in slaapkamers.
  • Wij leveren totale klimaatoplossingen voor hotels.
  • Bedieningen en airconditioningsystemen moeten goed samenwerken. Wij bieden voor elk afzonderlijk project de juiste bediening.

Luchtgordijnen

De grootste uitdagingen van onze tijd zijn het verantwoorde gebruik van energie en de continue vooruitstrevende ontwikkeling van systemen met een zo laag mogelijk verbruik. Luchtgordijnen worden gebruikt in de detailhandel, het bedrijfsleven en de industrie. Daar waar ingangen doorlopend open blijven of van tijd tot tijd open staan. Energieverlies in dergelijke openingen waar koude buitenlucht op de warme binnenlucht stoot of andersom, dient te worden voorkomen. Afhankelijk van het gebruiksdoel van het gebouw kunnen diverse systemen worden geïntegreerd om een individuele oplossing te creëren. Voor technisch uitdagende toepassingen staan onze technische adviseurs de klant in de planningsfase terzijde met innovatieve concepten en oplossingen.

Thermoscreens Luchtgordijnen Teddington Luchtgordijnen LSA LuchtgordijnenBiddle LuchtgordijnenGelu Luchtgordijnen

Ons leveringsprogramma's omvat gespecialiseerde systemen van onderstaande merken voor draaideuren en automatische deuren, ronde behuizingsstructuren voor horizontale of verticale montage, industriële oplossingen en luchtgordijn systemen voor koude lucht voor koeltoepassingen.

Voordelen van een luchtgordijn

Comfort

Onafhankelijk van de weersomstandigheden garandeert het luchtgordijn bij geopende deuren een aangenaam binnenklimaat voor klanten en het personeel.

Open deuren

Door het toepassen van een luchtgordijnen kunnen winkeliers haar deuren op een energiezuinige manier openen. Voor klanten is de toegang vrij en dit geeft hen een welkom en drempelverlagend gevoel.

Energiebesparing

Door het toepassen van luchtgordijnen staan enerzijds de deuren open en anderzijds zijn ook nog hoge energiebesparingen mogelijk.

Bescherming

Luchtgordijnen dragen bij aan een schone binnenomgeving door stof, nare luchtjes, insecten en andere vervuiling buiten te houden.

Gezondheid en veiligheid

In koel- en vriesruimtes wordt door de luchtgordijnen warme en vochtige lucht bij geopende deuren beduidend gereduceerd. Daarnaast is bij een open deur het zicht vrij en daarmee kan de logistiek ongehinderd en zonder gevaar plaatsvinden.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Luchtgordijnen zijn niet alleen eenvoudig te installeren, maar zijn gedurende de totale levensduur zeer onderhoudsarm. Een eenvoudige en kostenbesparende oplossing voor een comfortabel binnenklimaat.

Breedte en dieptewerking luchtgordijn

Het is van groot belang dat de volledige breedte van de deur wordt afgeschermd door het luchtgordijn. De buitenlucht mag namelijk niet via de zijkanten de ruimte binnenkomen. Verder is het van essentieel belang dat het luchtgordijn de benodigde luchthoeveelheid heeft om de grond te bereiken. Door de deuropening volledig af te schermen worden warme of koude lucht en andere vervuilende elementen (bijvoorbeeld stof en insecten) buitengehouden en blijft het ideale binnenklimaat gehandhaafd.

 

 


Informatie:

Voor meer informatie over deze producten en een vrijblijvend advies op maat kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Bel 010 – 44 26 952 of vraag een offerte aan via de sidebar "Contact opnemen".