• Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in woonkamer.
  • Wij leveren 4-zijdige cassette-units met optionele filterlift. Geschikt voor kantoren & retail.
  • VRF systemen voor grote en complexe gebouwen waarin individuele oplossingen voor klimaatregeling vereist zijn. Breed aanbod aan capaciteiten 11,2 t/m 156,5 kW.
  • Wij leveren totaal oplossingen voor datacenters en serverruimtes.
  • Onze luchtverdeelslangen maken het mogelijk om tochtvrij grote hoeveelheden gekoelde (zonder condensatieproblemen) of verwarmde lucht in een ruimte in te brengen.
  • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in slaapkamers.
  • Wij leveren totale klimaatoplossingen voor hotels.
  • Bedieningen en airconditioningsystemen moeten goed samenwerken. Wij bieden voor elk afzonderlijk project de juiste bediening.

Horeca

In een te warm of te koude horeca gelegenheid werken uw mede­werkers niet graag en voelen uw klanten niet comfortabel. Meer omzet en prestatie van uw personeel gebeurd het beste in een comfortabel binnenklimaat. Ieder mens is anders  en heeft daarom andere klimaatbehoeften. Met de klimaatsystemen van AircoClima voelt ieder­een zich prettig.

Comfort

In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen en ’s winters zorgt u voor een aangename temperatuur. Naast koelen en verwarmen, filteren en ontvochtigen de klimaatsystemen van AircoClima moeiteloos uw horeca gelegenheid. I

Zuinig met energie

Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn onze klimaatsystemen fluisterstil en zuinig met energie. Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren door ons geleverde systemen tot de meest efficiënte klimaat-oplossingen. U beperkt uw CO2-uitstoot met 50 tot  wel 100% in vergelijking met conventionele klimaat-systemen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Benieuwd hoeveel  u bespaart met onze systemen? Wij rekenen het  graag voor u uit. 

Geen verspilling

Slim omgaan met uw overtollige energie? Met onze klimaat-systemen verspilt u niets. De energie die u wegkoelt in uw restaurant, keuken of kantine slaat u op en gebruikt u voor bijvoor-beeld uw vloerverwarming of warmwatervoorziening. Zo gaat energie nooit verloren en verhoogt u het rendement van uw warmwatervoorziening.

Juist CO2-niveau

De ventilatiesystemen van AircoClima zorgen voor gewenste verse lucht. Ons systeem meet het CO2-niveau en regelt aan de hand hiervan de ventilatiebehoefte. Zo heeft u altijd het juiste CO2-niveau in horeca gelegenheid. Door de warmte-uitwisseling ervaart u nooit koude lucht en verhoogt u de effciency, omdat onnodige warmte nooit naar buiten ontsnapt. Onze ventilatie- en klimaatsystemen kunnen we integreren, zodat u een totaaloplossing heeft voor al uw klimaatbehoeften.

Alles is mogelijk

AircoClima levert diverse typen warmtepompen voor alle  wenselijke klimaatoplossingen. Hoofdverwarming, warmte-uitwisseling of alleen koelen? Alles is mogelijk. Dankzij de continue ontwikkeling van de systemen lopen de rendementen op tot wel 800%. De energie in uw horeca gelegenheid gebruiken? Dat kan met warmte-uitwisseling. Zo koelt en verwarmt u tegelijkertijd, met als resultaat een comfortabel binnenklimaat. Vanwege het Nederlandse klimaat is warmte-uitwisseling de ideale manier om slim met energie om te gaan. U bespaart tot wel 60% op uw energierekening.

Passende oplossing

Voor iedere situatie heeft AircoClima een passende oplossing. In de PAC-serie vindt u 5 typen met verschillende opties en functies. Allen met een hoge effciëntie, laag energie-verbruik, ideale uitblaaspatronen en een laag geluidsniveau. Naast op- en onderbouwoplossingen ook leverbaar in geïntegreerde systemen met roosters of luchtverdeelslangen (airsock).

Controle & gemak

Met AircoClima regelt u uw binnenklimaat eenvoudig. Dat kan in iedere ruimte individueel of centraal vanaf de bar of keuken. Met onze webbased-oplossingen regelt u uw het op afstand, zelfs via uw smartphone met de gratis remote-App.