• Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in woonkamer.
  • Wij leveren 4-zijdige cassette-units met optionele filterlift. Geschikt voor kantoren & retail.
  • VRF systemen voor grote en complexe gebouwen waarin individuele oplossingen voor klimaatregeling vereist zijn. Breed aanbod aan capaciteiten 11,2 t/m 156,5 kW.
  • Wij leveren totaal oplossingen voor datacenters en serverruimtes.
  • Onze luchtverdeelslangen maken het mogelijk om tochtvrij grote hoeveelheden gekoelde (zonder condensatieproblemen) of verwarmde lucht in een ruimte in te brengen.
  • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in slaapkamers.
  • Wij leveren totale klimaatoplossingen voor hotels.
  • Bedieningen en airconditioningsystemen moeten goed samenwerken. Wij bieden voor elk afzonderlijk project de juiste bediening.

Retail

Een comfortabel binnenklimaat in uw winkel is belangrijk. Want shoppen in een snikhete winkel. Of kleding passen in een koud pashokje: daar zitten uw klanten niet op te  wachten. Met de klimaatsystemen van AircoClima geeft u ieder-een een warm welkom.

Comfort

In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen en ’s winters zorgt u voor een aangename temperatuur. Naast koelen en verwarmen, flteren en ontvochtigen de klimaatsystemen van AircoClima moeiteloos uw winkel. Zodat het klimaat te allen tijde prettig aanvoelt.

Zuinig met energie

Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn onze klimaat-systemen fuisterstil en zuinig met energie. Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren de systemen tot de meest effciënte klimaatoplossingen. U beperkt uw CO2-uitstoot met  50 tot wel 100% in vergelijking met conventionele klimaat-systemen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Benieuwd hoeveel u bespaart met onze systemen? Wij rekenen het graag voor u uit.

Controle & gemak

Met AircoClima regelt u uw binnenklimaat eenvoudig. Dat kan in elke winkel individueel of voor al uw winkels centraal.  Met onze webbased-oplossingen regelt u het op afstand. Vrijwel alles is regelbaar en onze systemen communiceren met alle gebouwbeheersystemen.

Hoog rendement

Met een warmtepomp voedt u uw luchtgordijnen duurzaam. Bijvoorbeeld stand-alone, waarbij het luchtgordijn koelt of verwarmt met een rendement van ruim 400%. Of geïntegreerd in uw klimaatsysteem, waarbij u de energie die u wegkoelt, gebruikt om uw luchtgordijn te voeden. Dit is een goed voorbeeld van warmte-uitwisseling en levert bewezen besparingen op van 63% aan energiekosten.

Alles is mogelijk

AircoClima heeft diverse typen warmtepompen voor alle wenselijke klimaatoplossingen. Hoofdverwarming, warmte-uitwisseling of alleen koelen? Alles is mogelijk. Dankzij de continue ontwikkeling van de door ons geleverde systemen lopen de rendementen op tot wel 800%.

Passende oplossing

Voor iedere situatie heeft AircoClima een passende binnenunit. Zowel voor de manier waarop het systeem in uw pand geïntegreerd kan worden, als voor uw functionele wensen in koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Daarom hebben wij uitgebreide range met verschillende  modellen, capaciteiten en mogelijkheden. Allen met een hoge effciëntie, laag energieverbruik, ideale uitblaas patronen en een laag geluids-niveau. Naast op- en onderbouwoplossingen ook leverbaar in  geïntegreerde systemen.

 


Referentie

Maison de Bonneterie is al meer dan een eeuw een begrip binnen de Nederlandse Modedetailhandel. Het mixt de energie van New York met de fair van Parijs. Onlangs rondde het modehuis een grondige renovatie af waarbij het interieur werd ingericht volgens het zogenaamde shop-in-shop concept. De renovatie werd aangegrepen om ook de klimaatinstallatie aan te passen aan de comforteis van hedendaagse klanten: warm in de winter, koel in de zomer.

City Multi Replace modellen

Het City Multi R2-systeem voldoet aan alle doelstellingen die de EU oplegt op het gebied van duurzaamheid. Het City Multi VRF-systeem is geschikt voor koelen, verwarmen, ventileren en warm tapwater. Bovendien doet het systeem geen aanspraak op fossiele brandstoffen als gebruik wordt gemaakt van groene stroom. R2 wordt in dat geval ook goed gewaardeerd  binnen het duurzaamheidscertifcaat BREEAM-NL.Het City Multi R2-systeem kan meerdere ruimtes in een gebouw tegelijkertijd koelen en verwarmen. De warmte-uitwisseling leidt tot forse energie-besparingen. Het systeem is 100% individueel regelbaar.

Architectuur bepaalt installatiekeuze

Theo van Santen, facilitair manager/projectleider Maison de Bonneterie: ‘Bij Maison de Bonneterie bepaalde de  architectuur van de gebouwen voor een groot deel de keuze voor het klimaatsysteem. Zowel in Amsterdam als in Den Haag werden vier zones per gebouw gedefnieerd: kelder, gelijkvloers, 1e en 2e verdieping. Door de vele warmtebronnen in het gebouw (bezoekers, verlichting en PC’s) werd geopteerd voor het Y-systeem met koelen of verwarmen. Gebruikers kunnen de ruimtes individueel regelen en het energieverbruik is laag, waardoor het gebouw weer voldoet aan de eisen van deze tijd.