• Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in woonkamer.
  • Wij leveren 4-zijdige cassette-units met optionele filterlift. Geschikt voor kantoren & retail.
  • VRF systemen voor grote en complexe gebouwen waarin individuele oplossingen voor klimaatregeling vereist zijn. Breed aanbod aan capaciteiten 11,2 t/m 156,5 kW.
  • Wij leveren totaal oplossingen voor datacenters en serverruimtes.
  • Onze luchtverdeelslangen maken het mogelijk om tochtvrij grote hoeveelheden gekoelde (zonder condensatieproblemen) of verwarmde lucht in een ruimte in te brengen.
  • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in slaapkamers.
  • Wij leveren totale klimaatoplossingen voor hotels.
  • Bedieningen en airconditioningsystemen moeten goed samenwerken. Wij bieden voor elk afzonderlijk project de juiste bediening.

Scholen

Een comfortabel binnenklimaat in het onderwijs is belangrijk. Klimaat is een belangrijke parameter voor het gevoel van welbehagen. En aangezien iedereen anders is, heeft iedereen ook andere klimaatbehoeften. Met de klimaatsystemen van AircoClima voelt iedereen zich prettig. Dit verhoogt het studieplezier en de concentratie van uw leerlingen.

Comfort

Met een handomdraai koelt u op warme zomerdagen en ’s winters zorgt u voor een aangename temperatuur. Naast koelen en verwarmen, flteren en ontvochtigen de klimaatsystemen van AircoClima moeiteloos uw school. In ieder lokaal naar eigen wens afgestemd, zodat het klimaat te allen tijde prettig aanvoelt.

Zuinig met energie

Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn onze klimaatsystemen fuisterstil en zuinig met energie. Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren onze systemen tot de meest effciënte klimaat-oplossingen. U beperkt uw CO2-uitstoot met 50 tot wel 100% in vergelijking met conventionele klimaat-systemen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Benieuwd hoeveel u bespaart met onze systemen? Wij rekenen het graag voor u uit.

Juist CO2-niveau

De ventilatiesystemen van AircoClima zorgen voor  gewenste verse lucht. Onze systemen meten het CO2-niveau en regelen aan de hand hiervan de ventilatiebehoefte. Zo heeft u altijd het juiste CO2-niveau in uw gebouw. Door de warmte-uitwisseling ervaart u nooit koude lucht en verhoogt u de effciency, omdat onnodige warmte nooit naar buiten ontsnapt. Onze ventilatie - en klimaatsystemen kunnen we  integreren, zodat u een totaaloplossing heeft voor al uw klimaatbehoeften.  Speciaal voor het onderwijs biedt AircoClima het frisse  scholenconcept. 

Passende oplossing

Voor iedere situatie heeft AircoClima een passende binnenunit. Zowel voor de manier waarop het systeem in uw school geïntegreerd kan worden, als voor uw functionele wensen in koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Daarom hebben wij een uitgebreide range met verschillende modellen, capaciteiten en mogelijkheden. Allen met een hoge effciëntie, laag energieverbruik, ideale uitblaaspatronen en een laag geluidsniveau. Naast op- en onder-bouwoplossingen ook leverbaar in geïntegreerde systemen.

Alles is mogelijk

AircoClima heeft diverse typen warmtepompen voor alle wenselijke klimaatoplossingen. Hoofdverwarming, warmte-uitwisseling of alleen koelen? Alles is mogelijk. Dankzij de continue ontwikkeling van door ons geleverde systemen lopen de rendementen op tot wel 800%.

Controle & gemak

Met AircoClima regelt u uw binnenklimaat eenvoudig. Dat kan in elk lokaal individueel of centraal door de beheerder. Met onze webbased-oplossingen regelt u vrijwel alles vanuit elke wenselijke locatie. 

 


Referentie

In Brabant werd op 8 scholen een ventilatiesysteem geïnstalleerd om het binnenklimaat te verbeteren. Het ging hier om de Lossnay-unit van Mitsubishi Electric. De installatie is voorzien van een zogenaamde warmtewisselaar die de warme luchtstroom uit het lokaal langs de koude luchtstroom van buiten laat  stromen, waardoor er altijd schone lucht in het lokaal aanwezig is en het CO2-gehalte niet te hoog wordt.

Binnen budget gerealiseerd.

De Lossnay-units werden in 8 scholen (80 lokalen) geïnstalleerd. Doordat de Lossnay bestaan uit losse units die per klaslokaal konden worden geïnstalleerd en er met vaste partners werd gewerkt, bleef het project binnen het gestelde budget van € 7500,- per lokaal. De Lossnay is gekeurd door ingenieursbureau Peutz en valt daarmee aantoonbaar binnen de gestelde geluidsnormen.

Frisse lucht zonder tocht

Francis Aerts, Directeur basisschool De Wentelwiek in  Nuenen: ‘Het is lastig de luchtkwaliteit van lokalen goed  te krijgen. Veel leraren zetten een raam open, maar dan verlies je veel warmte en er zitten al snel kinderen op de tocht. Met het Lossnay-systeem wordt dat automatisch geregeld. Dit zou eigenlijk voor alle scholen verplicht moeten worden, want het scheelt enorm. Het binnenklimaat is voor zowel kinderen als collega’s ontzettend verbeterd. En in vakanties zet je het systeem gewoon uit.