• Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
  • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in woonkamer.
  • Wij leveren 4-zijdige cassette-units met optionele filterlift. Geschikt voor kantoren & retail.
  • VRF systemen voor grote en complexe gebouwen waarin individuele oplossingen voor klimaatregeling vereist zijn. Breed aanbod aan capaciteiten 11,2 t/m 156,5 kW.
  • Wij leveren totaal oplossingen voor datacenters en serverruimtes.
  • Onze luchtverdeelslangen maken het mogelijk om tochtvrij grote hoeveelheden gekoelde (zonder condensatieproblemen) of verwarmde lucht in een ruimte in te brengen.
  • Wij creëren diversen betaalbare klimaatoplossingen voor particulieren in slaapkamers.
  • Wij leveren totale klimaatoplossingen voor hotels.
  • Bedieningen en airconditioningsystemen moeten goed samenwerken. Wij bieden voor elk afzonderlijk project de juiste bediening.

Woningen

Een comfortabel binnenklimaat in uw huis is belangrijk. Klimaat is een belangrijke parameter voor uw gevoel van welbehagen. Ieder mens is anders en heeft daarom andere klimaatbehoeften. Met de klimaatsystemen van AircoClima voelt iedereen zich thuis.

Comfort

In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen en in het tussenseizoen zorgt u voor een aangename temperatuur zonder uw CV aan te zetten. Naast koelen en verwarmen, filteren en ontvochtigen de klimaatsystemen van AircoClima. In iedere ruimte van uw huis naar eigen wens afgestemd, zodat u zich te allen tijde prettig voelt.

Zuinig met energie

Een gezond en evenwichtig milieu vinden wij net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn onze klimaat-systemen fuisterstil en zuinig met energie. Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren de systemen tot de meest effciënte klimaatoplossingen. U beperkt uw CO2-uitstoot met 50 tot wel 100% in vergelijking met conventionele klimaat-systemen. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Benieuwd hoeveel u bespaart met onze systemen? Wij rekenen het graag voor u uit.

Warmtepompverwarming

AircoClima heeft lucht-water-warmtepompenoplossingen voor warmwater en lagetemparatuurverwarming bij u thuis. Voor meer info over deze oplossingen belt u tijdens kantooruren 010-4426952 of stuurt u een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Controle & gemak

Met AircoClima Cooling & Heating-systemen regelt u uw binnenklimaat eenvoudig. Dat kan in iedere ruimte individueel. Met onze webbased-oplossingen regelt u het op afstand, zelfs via uw smartphone met de gratis remote-App.

Oogstrelend design

Naast een huidstrelend klimaat biedt AircoClima een oogstrelend design met de ZEN-designlijn of de Emura . Deze wandunits kenmerken zich door de unieke combinatie van een strak design en optimale functionele eigenschappen, zoals een hoog rendement, laag geluidsniveau en hoog-waardige fltertechnologie. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Alles is mogelijk

AircoClima heeft diverse typen warmtepompen voor alle wenselijke klimaatoplossingen. Hoofdverwarming, warmte-uitwisseling of alleen koelen? Alles is mogelijk. Dankzij de continue ontwikkeling van de systemen lopen de rendementen op tot wel 800%.

Passende oplossing

Voor iedere situatie heeft AircoClima een passende binnen unit. Zowel voor de manier waarop het systeem in uw  woning geïntegreerd kan worden, als voor uw functionele  wensen in koelen,  verwarmen, ventileren en ontvochtigen.  Daarom hebben wij een uitgebreide range met verschillende modellen,  capaciteiten en mogelijkheden. Allen met een hoge  effciëntie, laag energieverbruik, ideale uitblaaspatronen en een laag  geluidsniveau. Naast op- en onderbouwoplossingen ook  leverbaar in geïntegreerde systemen.

  


Referentie

Comfort wordt steeds belangrijker, zowel op het werk als thuis. Ruimtes die in de zomer lekker koel en in de winter behaaglijk warm zijn, dragen daaraan bij. Met de Room Airconditioners (de RAC-serie) van AircoClima werd dat ook werkelijkheid bij de familie Oskam.